Navigatie overslaan

"De basis voor álles wat we binnen schilderen."

Richard Jansen van Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk over Capacryl Aqua UniPrimer

"De eerste laag is de belangrijkste. Hechtkracht bepaalt het eindresultaat, maar ook het behoud daarvan. Het is de basis van de jaren dat het blijft zitten. De tijd waar je als leverancier voor stáát. Héél belangrijk dus. Maar als je het over levensbelang hebt, denk ik toch in eerste instantie aan mijn gezin."

"Wij gebruiken Capacryl Aqua UniPrimer als basis voor álles wat we binnen schilderen. Je kunt 'm ook in donkere kleuren opmaken, dat is een belangrijk voordeel. Sinds 2000, toen het toepassen van oplosmiddelen binnen verboden werd, pakken we altijd de UniPrimer. Voor de veiligheid, maar ook omdat we weten dat het goed gaat. Dat is de grootste reden. De jongens hebben het standaard in de bus staan."

"Ieder product is te vervangen. Maar met Capacryl Aqua UniPrimer hebben wij al zóveel ervaring, dat ik niet snel een ander product zie dat er tussen komt. Je moet zeker weten dat je geen problemen krijgt. Met Capacryl als primer en voorzetlaag kiezen wij voor de zekerheid van kwaliteit. Voor onszelf en voor onze klanten."

"Je kunt al vanaf de eerste laag in kleuren denken. Voorheen was dat lastig, omdat je altijd een tussenlaag nodig had. Nu verwerk je het en je hebt er geen omkijken meer naar."

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden