Navigatie overslaan

Bescherming voor industriële vloeren

Disbon vloercoatings

Een industriële vloer heeft voortdurend te maken met een aanzienlijke mechanische belasting. Bovendien wordt in veel moderne productieprocessen gebruik gemaakt van chemicaliën en moet u rekening houden met de veiligheid van werknemers en met milieueisen. In de levensmiddelenindustrie komen daar nog aanvullende verplichtingen en restricties bij. Aan de afwerking van een industriële vloer stelt u dus uiteenlopende eisen. De vloer moet veilig zijn, maar ook functioneel. Duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk.

De draagkracht, de weerbaarheid en de veelzijdigheid van een industriële vloer zijn waarschijnlijk geen onderwerpen waar u dagelijks over nadenkt. Bij Disbon doen we dat wel. Het resultaat van dat denkwerk is een productassortiment dat een oplossing biedt voor elke industriële vloer. Of u nu een coating zoekt met stofbindende eigenschappen, een afwerking die bestand is tegen extreme belasting of een antistatische vloer, bij Disbon vindt u het perfecte product. Een vakbekwame projectadviseur kan u met behulp van Disbon-producten ook een maatwerkadvies geven dat in alle opzichten aansluit op uw omstandigheden en uw specieke wensen.

De nieuwe Disbon brochure voor industriële vloeren is op aanvraag verkrijgbaar.

Nieuw: sneldrogende vloercoating DisboPUR A326

In een paar uur tijd een nieuwe vloer met DisboPUR A326. Bespaar tijd en geld met deze razendsnel drogende vloercoating. DisboPUR A326 is reukarm en oplosmiddel vrij, dus u werkt veilig en verantwoord.

Productinformatie

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.