Navigatie overslaan

Watergedragen lakken snel en eenvoudig nevelarm verspuiten

NAST – Nevel Arme SpuitTechnologie

Met deze nieuwe, nevelarme spuittechniek (NAST) introduceert Caparol een betrouwbaar, high-tech alternatief voor kwast en roller. NAST maakt het iedere schilder makkelijk. Zeker omdat Caparol de watergedragen producten Capacryl Aqua UniPrimer NAST en Capacryl PU Satin en Mat NAST nauwkeurig heeft afgestemd op de nieuwe spuittechniek. Met deze combinatie boekt iedere schilder snel en eenvoudig een professioneel resultaat.

Dankzij de bijzondere front-end nozzle van de Wagner XVLP-apparatuur kunt u de NASTproducten met ongewoon weinig nevel spuiten. Dat is goed nieuws voor de schilder én voor mensen in de omgeving van het werk. Vooral als u boven uw hoofd werkt of in krappe of slecht geventileerde ruimtes, is het NAST-spuitsysteem aanzienlijk prettiger om mee te werken. U werkt sneller en makkelijker, terwijl de behandelde oppervlakken zich bovendien eenvoudig laten reinigen en onderhouden.

De voordelen op een rij:

  • uitermate geschikt voor deuren, kozijnen, radiatoren, trappen en ander houtwerk
  • bespaar arbeidsgangen door een uitstekende dekking na één keer spuiten
  • kleur en materiaal kunnen heel snel worden gewisseld
  • meerdere lagen verwerken op één dag mogelijk
  • resultaat: een compleet laksysteem binnen één dag aanbrengen!


Zie ook Nevelvrij spuiten

NAST front-end en container Caparol

Caparol NAST front-end nozzle om nevelarm Caparol NAST producten te kunnen verwerken. Inclusief NAST container met een inhoud van 26505 ml.

NAST prof contractor box

De robuuste NAST prof contractor box met Front-End, container en vele toebehoren is nu verkrijgbaar.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden