Navigatie overslaan

Muurverven zonder overspray spuiten

Direct aan het werk, zónder overlast

De manier waarop de schilder verf aanbrengt, is bepalend voor de mate van efficiency. Zeker bij grote oppervlakken. Met Nespri beschikt de professional over een unieke technologie om gevels, wanden en plafonds efficiënter te schilderen en het rendement van het project aanzienlijk te verhogen.

Werkt u binnen, dan maakt u optimaal gebruik van de voordelen van Nespri. Caparol heeft een speciale muurverf ontwikkeld voor het verfspuitsysteem, waardoor u wanden en plafonds snel en efficiënt afwerkt. Zonder spuitnevel! Tape met een breedte van 5 centimeter is voldoende om het oppervlak af te plakken. U hoeft geen meubels en andere kwetsbare objecten af te dekken, u kunt direct aan de slag. En in een ruimte waar activiteiten plaatsvinden, veroorzaakt u met Nespri minimale overlast. In een productiehal kan het werk gewoon doorgaan, net als in een kantoor, een winkel of een andere bedrijfsruimte.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden