Navigatie overslaan

Gevelbekleding

Unieke oplossingen met stijl

Het vormgeven van gevels wordt nu nóg veelzijdiger. Met deze vijf exclusieve gevelbekledingen komen reeds bekende materialen opnieuw in het spotlicht te staan en openen daarmee nieuwe visuele mogelijkheden. Laat u inspireren door de buitengewone looks en gebruik ze voor het creëren van een opvallend gevelontwerp. Modern, elegant en vooral uniek.

Om meer informatie over de afzonderlijke producten te krijgen, klikt u op 'Meer' in de afbeeldingen hieronder. De verschillende materialen zijn allemaal in vele verschillende kleurcombinaties en variaties verkrijgbaar. En voor alle producten geldt dat ze bijzonder geschikt zijn voor het afwerken van thermisch geïsoleerde gevels. 

Natuursteen

Meldorfer steenstrips

Glasmozaiek

Nederlandse steenstrips

Keramiek

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.