Navigatie overslaan

Muurverven zonder overspray spuiten

Buitengewoon veelzijdig

De manier waarop de schilder verf aanbrengt, is bepalend voor de mate van efficiency. Zeker bij grote oppervlakken. Met Nespri beschikt de professional over een unieke technologie om gevels, wanden en plafonds efficiënter te schilderen en het rendement van het project aanzienlijk te verhogen. Nespri stelt de schilder in staat om te spuiten zonder overspray. Het is het enige, gepatenteerde nevelVRIJE verfspuitsysteem in de markt. Wanneer er op de juiste manier mee wordt gewerkt is adembescherming dus ook niet noodzakelijk. Een bijzonder aspect met grote praktische voordelen. Het zorgvuldig afdekken van meubels, vloeren, geparkeerde auto’s, beplanting en straatmeubilair is niet meer nodig. En dat scheelt veel tijd en geld.

Kwalitatief hoogstaand resultaat tegen minimale kosten

Met Nespri brengt u de verf op allerlei ondergronden snel en nevelvrij aan. Een airlesspomp voert de verf door een speciale slang waarin een digitaal aangestuurd verwarmingselement voor een constante verwerkingstemperatuur van 40°C zorgt. In het spuitpistool vernevelt een zogenaamde twin-nozzle de verf, waardoor u in één keer een hoge laagdikte realiseert.

 Het rendement van Nespri is uitzonderlijk hoog. U levert dus een kwalitatief hoogstaand resultaat af tegen minimale kosten. Het systeem is minder belastend voor het milieu; door het gebruik van grootverpakkingen beperkt u de hoeveelheid afval. Bovendien is Nespri tijdens de verwerking minder schadelijk voor de gezondheid van de schilder dan veel andere verfsystemen.

Bekijk ook onze nevelvrije spuitproducten voor binnen.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden