Navigatie overslaan
Integriteit
Integriteit

Onze principes als integere zakenpartner

Als paraplu voor talrijke sterke merken is de DAW bedrijvengroep een eerlijke en betrouwbare partner voor werknemers, klanten, leveranciers en andere zakenpartners.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij ons economisch succes op lange termijn alleen kunnen veiligstellen en voortzetten als wij ethisch en juridisch verantwoord handelen. Integriteit is daarom voor ons van centraal belang - wie integer handelt, is rechtvaardig en handelt niet met schadelijke bedoelingen. Voor ons is compliance dan ook meer dan alleen het naleven van de wet. Wij houden ons ook aan onze interne gedragsregels en handelen in overeenstemming met onze bedrijfswaarden. Deze waarden bieden ons een kader voor ons dagelijks werk en vormen de leidraad in de omgang met onze klanten, zakenpartners en collega's.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden