Navigatie overslaan
colours that care
colours that care

Bijzonder magazine over hotels en kleuren

Creatieve en professionele inspiratie voor architect, opdrachtgever en schilder

Caparol zet het hotel op een bijzondere manier in de schijnwerpers. Deze zomer verschijnt een exclusief magazine dat aandacht besteedt aan tal van verrassende aspecten van het hotel. De invalshoek is daarbij de cruciale rol van design, licht en kleur. Met name het gebruik van kleur kan een hotel een uniek, individueel karakter geven. 

Het magazine bestaat uit twee delen: in At The Hotel (deel 1) lees je over specifieke oplossingen die in hotels met toepassing van kleur mogelijk zijn. Hierbij worden enkele producten uitgelicht die voor hotels van grote toegevoegde waarde kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld PremiumClean om wanden eenvoudig schoon te maken of akoestische elementen om de akoestiek in een openbare ruimte aanzienlijk te verbeteren. 

On The Road (deel 2) gaat dieper in op de impact die internationale maatschappelijke trends hebben op het hotel. De uitzonderlijke typografie, de verrassende lay-out en de fraaie fotografie maken het magazine een lust voor het oog. Daar komt bij dat de diepgravende artikelen voor veel inhoudelijke inspiratie zorgen. Of je At The Hotel nu leest als architect of schilder, als opdrachtgever of als hotelier, het magazine verschaft je ongetwijfeld waardevolle informatie én veel lees- en kijkplezier.

Het magazine is volledig tweetalig; alle teksten zijn te lezen in zowel Duits als Engels. At The Hotel verschijnt alléén in gedrukte vorm in een gelimiteerde oplage. De uitgave is samengesteld door de gerenommeerde FarbDesignStudio. Een internationaal gezelschap van kleurexperts en kenners van de hotelbranche heeft inhoudelijke bijdragen geleverd. 

Colours That Care

At The Hotel is de eerste uitgave in het kader van Colours That Care, een project waarmee Caparol opnieuw laat zien waarom het merk internationaal wordt gezien als toonaangevend op het gebied van kleur en kleurconcepten. In dezelfde serie is nu ook Living Design & Living Environment (Lebensräume) verkrijgbaar. Later zullen nog soortgelijke magazines verschijnen met als thema’s onderwijs en gezondheidszorg. 

Collector's item

Wil je een exemplaar van At The Hotel bemachtigen? Dat kan. Vraag je persoonlijke magazine hier aan. Wacht niet te lang, want het aantal exemplaren is beperkt. 

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden