Navigatie overslaan
kom ook
kennis maken
kom ook
kennis maken

Je bent bij ons van harte welkom

Afgelopen seizoen hebben we jammer genoeg geen Academy trainingen kunnen organiseren vanwege de situatie met het Coronavirus. Wij staan te trappelen om jou weer bij ons in Nijkerk te mogen ontvangen voor een interessante training of presentatie! Achter de schermen zijn we druk bezig om te kijken hoe we onze trainingen voor het seizoen 2021-2022 kunnen vormgeven. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het nieuwe seizoen!

Vragen over de Academy?

Heb je vragen over de inhoud van de opleidingen, data, locatie of organisatie? Of heb je ideeën of suggesties voor onderwerpen die je graag in een training zou willen terugzien? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag persoonlijk te woord. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 033-247 50 00. Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden