Maak het mooier met Caparol

Caparol leidt opdrachtgevers en adviserende partijen door de diverse fasen met behulp van kleurconcepten en kleurhulpmiddelen. Daarmee biedt Caparol de architect, opdrachtgever en schilder enorme  mogelijkheden. Denk aan kleurconcepten voor uiteenlopende interieurs, variërend van een woning tot een hotel. Met inspirerende elementen voor ontwerpideeën, maar ook handige schema’s voor het creëren van kleurcombinaties.

Bekijk de brochure

Kennis van kleur

Kleurcollecties

Kleurcollecties

3D System Plus, Fassade A1, CaparolColor, Kleuren van Eigen Bodem en meer
Kleurprogramma Spectrum

Kleurprogramma Spectrum

Kleur- en materiaalontwerpen fotorealistisch visualiseren
Trend kleurcollecties

Trend kleurcollecties

Lees meer over Trend 2024.
Kleurconcept voor ouderenzorg

Kleurconcept voor ouderenzorg

Uniek magazine over de rol van kleur bij de zorg voor ouderen
Kleurconcept voor hotels

Kleurconcept voor hotels

Bijzonder magazine over hotels en kleuren
Kleurenlezer ColorReader PRO

Kleurenlezer ColorReader PRO

De kleurenwereld wordt meetbaar

Caparol Newsletter

Ontvang het laatste nieuws ca. 6 keer per jaar in je mailbox!

Actuele thema's

Kleur heeft op de eerste plaats een esthetische functie, maar ondersteunt en versterkt ook de functionaliteit. Elke ruimte en elke omgeving vraagt om een eigen concept - kleur kan daarbij de gewenste atmosfeer creëren, de identificatie van de ruimte ondersteunen en richting geven. Uiteindelijk gaat het erom dat mensen zich in hun omgeving prettig voelen. Kleur helpt daarbij. 

Het kiezen van de juiste kleur is een proces met verschillende fasen. Het begint met zoeken naar inspiratie, naar nieuwe ideeën. Daarna inventariseer je de mogelijkheden en effecten die met behulp van kleur en kleurharmonieën mogelijk zijn. Vervolgens, vóór de definitieve keuze, is het belangrijk om het ontwerp te visualiseren.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden