Navigatie overslaan
machine-
techniek
machine-
techniek

Machinetechniek

Een perfect resultaat van onze nevelvrije Nespri technologie kan alleen worden bereikt met de speciaal ontwikkelde airless apparaten. Met de nieuwe NespriPRO-machine krijg je het allround complete pakket voor gegarandeerd nevelvrije spuitapplicatie. Met de NespriKIT kun je een bestaand airless apparaat upgraden.

NespriPRO

Krachtig en bewezen: NespriPRO biedt veel prestaties dankzij de gepatenteerde membraantechnologie en voorkomt schommelingen in de vorming van druppels door de uniforme materiaaltoevoer. Tegelijkertijd wordt de spuitefficiëntie geoptimaliseerd. NespriPRO is ideaal voor dagelijks gebruik binnen en buiten en scoort bijzonder goed voor grote objecten.

Je ontvangt:Technische gegevens:
Basisapparaat NespriPROSpanning: 230 V/50 Hz
Verwarmingsslanghaspel NespriPRO                Opnamevermogen: 2,6 kW
Aanzuigsysteem starrMaximale uitvoer: 3,5 l/min
AG 14 airless pistoolMaximaal energieverbruik: 10,7 A
Nozzle-verlenging 15 cmTemperatuurinstelling: 40 graden C
Nespri twin-nozzle 316 & 317Maximale nozzle maat: 0,033 inch
Nespri-manometerGewicht: 55 kg
Hogedruk filter 

NespriKIT

Flexibel en individueel: de NespriKIT is de perfecte aanvulling voor iedereen die al een airless apparaat bezit en de voordelen van nevelvrij spuiten wil realiseren. Het kan worden aangesloten op alle gangbare airless apparaten met voldoende prestatieniveau.

Je ontvangt:Technische gegevens:
VerwarmingsslanghaspelSpanning: 230 V/50 Hz
Nespri twin-nozzle 316 & 317                     Verwarmingscapaciteit: 1100 W
Airless pistoolNetkabel: 6 m
Flexibele eindslangSlang: 30 m
Nespri manometerMaximale druk: 25 MPa (250 bar)
HogedrukfilterVaste instelling: 40 graden Celcius
 Gewicht: 29 kg

Verdere voordelen van het Nespri systeem

Het systeem is gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Een ander niet te onderschatten voordeel is dat het veel comfortabeler en minder vermoeiend is om mee te werken. Enerzijds hoeft de verwerker geen zware verfemmers meer op de steiger te sjouwen, anderzijds is het hanteren veel ergonomischer dan conventionele verfapplicatie met de roller en daardoor minder belastend. Het airless apparaat NespriPRO, de universeel toepasbare slanghaspel NespriKIT en de Caparol verven voor binnen en buiten zijn landelijk verkrijgbaar bij de verfgroothandel. Met de aankoop van het Nespri-systeem krijgen klanten van Nespri uitgebreide instructies van de Caparol-applicatietechnicus ter plaatse.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden