Capatect thermische gevelisolatie

Wooncomfort en duurzaam gevelonderhoud

Capatect COMFORT LIGHT

Capatect COMFORT LIGHT

De tot 30% lichtere, minerale wol isolatieplaat Capatect MW isolatieplaat 035 LIGHT 145.
Capatect ECONOMY

Capatect ECONOMY

Deze efficiënte en kostenvoordelige gevelsystemen zorgen met hun veelzijdige mogelijkheden op slimme wijze voor maximaal wooncomfort.
Capatect DESIGN

Capatect DESIGN

Capatect DESIGN geeft je een ruime keuze uit diverse gevelafwerkingen.

Certificering

NL BSB Certificaat

Passive House Institute

KOMO Certificaat


Brandveiligheid en buitengevelisolatie

Caparol is aangesloten bij de branchevereniging Bond van Pleisterbouw. De branchevereniging liet de brandveiligheid van thermische systemen voor EPS-buitengevelisolatie met pleisterwerk/minerale steenstrips onderzoeken door DGMR; een onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van bouw, industrie, verkeer, milieu en software. Aanleiding is de toenemende aandacht in onze maatschappij voor brandveilige gevels. 

Lees meer

Capatect animatievideo's

In deze 3D-geanimeerde weergaven zie je dat composietsystemen voor thermische isolatie geen complexe structuren zijn, maar een combinatie van gecoördineerde lagen. Beginnend met het gestuukte oppervlak zie je laag voor laag de opbouw van het systeem. 

Lees meer

Caparol Newsletter

Caparol Newsletter

Caparol
Newsletter

Het laatste nieuws in je mailbox

 

Projecten met gevelisolatie

De gevel is het gezicht van je huis, je kantoor, je school of je bedrijfspand. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming. Op steeds meer gebouwen zorgen gevelisolatiesystemen voor deze bescherming of te wel voor duurzaam gevelonderhoud. Met de gevelisolatiesystemen van Caparol kies je niet alleen voor economisch voordeel, maar ook voor een fraaie gevel, die gedurende lange tijd schoon en kleurstabiel blijft.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden