Navigatie overslaan
Daarom
kies je voor
Nespri
Daarom
kies je voor
Nespri

Daarom kies je voor Nespri

Nevelvrij spuiten dankzij de gepatenteerde twin-nozzle

Sneller

Nespri stelt de schilder in staat om te spuiten zonder overspray. Een bijzonder aspect met grote praktische voordelen. Het zorgvuldig afdekken van meubels, vloeren, geparkeerde auto’s, beplanting en straatmeubilair is niet meer nodig. En dat scheelt veel tijd en geld.

Efficiënter

De manier waarop de schilder verf aanbrengt, is bepalend voor de mate van efficiency. Zeker bij grote oppervlakken. Met Nespri beschikt de professional over een unieke technologie om gevels, wanden en plafonds efficiënter te schilderen en het rendement van het project aanzienlijk te verhogen.

Gezonder

Nespri is het enige, gepatenteerde nevelVRIJE verfspuitsysteem in de markt. Wanneer er op de juiste manier mee wordt gewerkt is adembescherming dus ook niet noodzakelijk. Bij het conventionele airless-proces ontstaan hinderlijke spuitnevel en vervuilende aerosoldampen. Met nevelvrij spuiten met Nespri wordt de vervuiling tot een minimum beperkt.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden