Gevels die schoon, kleurstabiel en beschermd blijven

ThermoSan: standing the test of time.


Ben je een professional in het schildersvak?

Ben je een professional in het schildersvak?

Klik hier om te lezen hoe ThermoSan jouw klanten de beste resultaten zal bieden en hoe deze premium buitenmuurverf zowel Tanja als Ennio tijd en geld heeft bespaard.
Ben je vastgoedbeheerder of opdrachtgever?

Ben je vastgoedbeheerder of opdrachtgever?

Klik hier om te zien hoe vastgoedbeheerders kunnen profiteren van de overstap naar ThermoSan. Zie zelf hoe zowel Hans als Nicolas tijd en geld besparen bij het renoveren van projecten met meerdere units.

Gevels die schoon, kleurstabiel en beschermd blijven.

Weersinvloeden, algen, vervuilde lucht: gevels worden blootgesteld aan zware belasting, waardoor bij onvoldoende bescherming snel kostbare renovatiewerkzaamheden noodzakelijk kunnen zijn. ThermoSan is dé high-tech siliconenhars buitenmuurverf van Caparol die langdurige, allround bescherming biedt tegen de grootste gevaren voor gevels. Met als resultaat: onderhoudsintervallen kunnen worden verlengd.

   Maximaal bestand tegen algen en schimmels

Vocht (regenwater en dauw) wordt in zeer kleine druppeltjes verdeeld en verdampt extreem snel. Daardoor droogt het oppervlak sneller en krijgen algen en schimmels er nauwelijks vat op.

   Maximale kleurstabiliteit

Langdurige bescherming tegen zonlicht en kleurvervaging dankzij UV-bestendig bindmiddel en uitzonderlijk lichtechte kleurpigmenten.

   Zeer vuilafstotend en zelfreinigend

Effectieve preventie van vervuiling en aanhechting van fijnstof. Tijdelijk vastzittend vuil wordt bij de volgende regenbui weggespoeld.

ThermoSan voor de vastgoedbeheerder

Overal in Europa hebben gebouwen die zijn geschilderd met ThermoSan de tand des tijds doorstaan. In Frankrijk en Nederland gingen we mee met verfgroothandelaar Hans en met Nicolas, die zijn schildersbedrijf runt. Kijk mee met hun gevelrenovatieprojecten van een woningcomplex in de drukke drielandenregio van België, Nederland en Duitsland, en een historisch, beschermd gebouw in het zuiden van Frankrijk naast de Middellandse Zee. De enorme projecten zelf, evenals de omstandigheden van elke locatie, bieden een aantal uitdagingen voor de groothandelaar en zijn vakmensen, hoewel het kiezen van de juiste verf daar niet één van was. Lees meer over hoe ThermoSan zowel Hans als Nicolas hielp bij het verbeteren van hun resultaten door de hoeveelheid werk te verminderen vanwege de verbazingwekkende kwaliteit die de verf in zich heeft. Ontdek zelf hoe ThermoSan onze klanten bescherming en stabiliteit biedt – voor hun wooncomplexen en voor de bewoners.


ThermoSan voor de schilderprofessional

Overal in Europa hebben gebouwen die zijn geschilderd met ThermoSan de tand des tijds doorstaan. We bezochten Tanja en Ennio die aan het werk waren om gevels te renoveren in respectievelijk Duitsland en Italië, en hadden het geluk om tijdens het werk een glimp over hun schouders op te vangen. Tanja en Ennio kozen ervoor om ThermoSan te gebruiken om de gevels van zowel het woningbouwproject als het historische gebouw dat ze aan het renoveren waren te beschermen tegen vervuiling, zonschade en biologische verwering. Neem een kijkje in de onderstaande renovatieprojecten en ontdek hoe ThermoSan jou kan helpen je klanten tevreden te stellen en alleen de beste langdurige resultaten te bieden. Je zult ontdekken waarom beide vakmensen weten dat ze erop kunnen vertrouwen dat ThermoSan de tand des tijds zal doorstaan. 

ThermoSan gevels blijven langer schoon en mooi.

De eenmalige renovatiekosten zijn bij ThermoSan slechts iets hoger vanwege de hoogwaardige materiaalkwaliteit. Steigers, oppervlaktevoorbereiding en arbeidskosten zijn hetzelfde, ongeacht welke verf wordt aangebracht, aangezien ThermoSan geen extra arbeid vereist en gemakkelijk op elk oppervlak kan worden aangebracht. Maar door de betere gevelbescherming zijn er slechts 3 in plaats van 4 onderhoudsintervallen nodig. Binnen hetzelfde tijdsbestek leidt ThermoSan zo tot een flinke kostenbesparing op de lange termijn.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale oppervlaktestructuur van de nano-quartz grid (NQG) technologie van Caparol: pigmenten en vulstoffen zijn stevig aan elkaar gehecht in een microscopisch raster. Dit zorgt  voor een hoge lichtechtheid en kleurstabiliteit. Vuildeeltjes hechten bovendien minder snel aan deze oppervlaktestructuur dan bij conventionele buitenmuurverven.

FactSheet

Lees de FactSheet over ThermoSan.PDF download (pdf, 578.46 KB)

Brochure

Nederland wordt steeds mooier.PDF download (pdf, 2.01 MB)

Zo werkt ThermoSan:

In de speciale oppervlaktestructuur van de nano-quartz grid (NQG) technologie van Caparol zijn pigmenten en vulstoffen stevig aan elkaar gehecht in een microscopisch raster. Dit zorgt voor een hoge lichtechtheid en kleurstabiliteit. Vuildeeltjes hechten bovendien minder snel aan de verf dan bij conventionele buitenmuurverven.

Heb je vragen over ThermoSan?

Eén van onze medewerkers vertelt je graag hoe ThermoSan kan worden ingezet om gevels optimaal te beschermen en zelfs geld kan besparen op de lange termijn. 

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden