#OMDENKEN MET CAPAROL
#OMDENKEN MET CAPAROL

#OMDENKENMETCAPAROL

Ga mee op onze reis naar een duurzamere verfbranche

Al meerdere generaties zet Caparol zich als familiebedrijf in voor de ontwikkeling van duurzame producten en het verbeteren van de ecologische voetprint van onze producten. WIJ geloven dat wij allemaal kunnen bijdragen aan duurzaamheid. Het is niet een kwestie van wachten tot morgen om te handelen. Het beste resultaat halen wij SAMEN. Door gebruik en toepassing van duurzame producten en grondstoffen, verpakkingen en klimaatneutrale productie. 

Onze inzet als pionier op het gebied van duurzaamheid wordt regelmatig bekroond met onderscheidingen. Dit motiveert ons en maakt ons er tegelijkertijd van bewust dat we nog maar net zijn begonnen aan een reis. Samen met onze klanten en partners leveren we onze bijdrage aan de bescherming van hulpbronnen en het klimaat en aan een beter leven.

Voor steeds meer producten: onze emmer van gerecycled plastic

  • Gemaakt van 70% gerecycled plastic
  • Sterk, stabiel en lekvrij
  • Bespaart 0,3 kg CO2 op iedere 10 liter emmer

Ontdek het nu

We streven ernaar om een pionier te zijn in onze branche als het gaat om duurzaamheid.
We zijn verheugd dat we regelmatig prijzen ontvangen voor onze inzet.

Hier vind je onze certificering op het gebied van duurzaamheid.PDF download (pdf, 891.40 KB)

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden