Wij brengen Power to the Surface!

Passie voor oppervlakken is wat ons bij Caparol al meer dan 125 jaar drijft. Bij Caparol zijn we er om oppervlakken sterk, slim en mooi te maken. Oppervlakken zijn zoveel meer dan verf op een muur, kozijn of vloer. Ze omringen ons altijd en overal. Ze inspireren ons. Ze beschermen onze geliefden.

Maar wat zijn we zonder onze helden van alledag; de schilder. Zij zijn de aanpakkers, experts, doeners. Altijd op zoek naar het beste resultaat. Ze volbrengen meesterwerken op grote en kleine schaal. Dat verdient ons respect, erkenning én ons hart. Caparol staat krachtig aan de zijde van het ambacht en alle makers van verfijnde oppervlakken.

Welkom op onze gezamenlijke reis om de kracht van oppervlakken te ontketenen. Dat bedoelen wij met The Power of Surface.

Ontdek de Power van Caparol.

Ontdek de Power van Caparol voor resultaatgerichte oplossingen, innovatieve producten en inspiratie. Ontdek de Power of Surface!

<b>The Power of Longlife</b>
 • #Inspiration NL
 • Inspiration NL

The Power of Longlife

Standing the test of time met ThermoSan.<b>#OMDENKEN MET CAPAROL</b>
 • #Inspiration NL
 • Inspiration NL

#OMDENKEN MET CAPAROL

Ga mee op onze reis naar een duurzamere verfbranche.


<b>Informatiemateriaal</b>
 • #Inspiration NL
 • Inspiration NL

Informatiemateriaal

Bekijk onze actuele FactSheets en brochures.


<b>The Power of Protection</b>
 • #Inspiration NL
 • Inspiration NL

The Power of Protection

Bescherm jezelf tegen de zon en win je eigen zonnebranddispenser!


<b>The Power of Surface</b>
 • #Inspiration NL
 • Inspiration NL

The Power of Surface

Onze producten verfraaien en beschermen elk type oppervlak. Bekijk ons product programma.


<b>The Power of Color</b>
 • #Inspiration NL
 • Inspiration NL

The Power of Color

Maak het mooier met Caparol. Ontdek onze kleurcollecties en kleurhulpmiddelen.


The Power of a Good Morning.

De afgelopen maanden tourden we door heel Nederland om onze nieuwe Power te presenteren. Dat deden we onder het genot van een mok heerlijke CapaCoffee, geschonken door een echte barista. Iedereen hartelijk dank voor de medewerking, aanwezigheid en leuke gesprekken! Het was ons een waar genoegen om jullie te ontmoeten.

Vond jij de koffie nou ook zo lekker? Houd dan onze website en socials in de gaten, want eind dit jaar komen we terug met een leuk (en lekker) vervolg. 

Power magazine​

Wij houden zo veel van oppervlakken dat we er een heel magazine aan hebben gewijd.
Laat je gegevens achter en we sturen het magazine gratis naar je op!

Magazine aanvragen​​

Olifantastisch: ons nieuwe merkdesign.

Zelfs het oppervlak van een merk heeft wel eens een nieuwe verflaag nodig. Vooral als het een heel nieuw hoofdstuk opent op het gebied van oppervlakken. Alles wat we kunnen zeggen over ons nieuwe uiterlijk is: echt fris. En helder. En vol olifanten. Omdat we ons richten op oppervlakken. En ons leidende dier, de olifant, neemt je mee in de kleurrijke wereld van oppervlakken. Dat is toch olifantastisch?​

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden