color
reader
pro
color
reader
pro

ColorReaderPRO kleurenlezer

Innovatief meetinstrument voor snelle en handige kleurbepaling

Onze wereld is vol kleuren. Zou het niet mooi zijn als we de zojuist ontdekte kleur overal en altijd konden vastleggen?

Samengevat

  • Kleurenmeten met één druk op de knop
  • Automatisch vergelijken met Caparol kleurcollecties
  • De gemeten kleur direct gebruiken in SPECTRUM_mobile
  • Handzaam formaat en licht van gewicht

Kleuren meten

Met de ColorReaderPRO wordt de wereld meetbaar - met één druk op de knop! Bepaal binnen enkele seconden de kleurtonen van tal van oppervlakken. De slimme tool vergelijkt automatisch de kleurmeting met de beschikbare Caparol (3D, CaparolColor COMPACT, Fassade A1, Histolith en Kleuren van Eigen Bodem), NCS en RAL collecties.

Verzend kleurtinten via Bluetooth

Het resultaat wordt dan direct op het display getoond. En dankzij de geïntegreerde Bluetooth-functie zet je de bepaalde kleurtinten eenvoudig over naar de SPECTRUM_mobile app.

Structuren inmeten

Wist je dat je de ColorReaderPRO ook kunt gebruiken om gestructureerde oppervlakken te meten, waaronder textiel of gepleisterde gevels? Caparol heeft het algoritme exclusief ontwikkeld en stelt het via SPECTRUM_mobile beschikbaar aan alle ColorReaderPRO-gebruikers. Activeer eenvoudig de functie 'Structuurmeting' en je bent klaar om te gaan!

De ColorReaderPRO bestellen

De ColorReaderPRO van Caparol is te bestellen via één van onze groothandels. Kijk hier voor een overzicht van alle Caparol-groothandels bij jou in de buurt.

Lees hier het informatieblad.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden