Navigatie overslaan
professioneel
verfadvies
professioneel
verfadvies

Verfadvies

Professioneel advies voor vastgoedonderhoud

Opdrachtgevers in vastgoedonderhoud staan voor de uitdaging om geld en middelen op de juiste manier en strategisch in te zetten. Een inhoudelijk doortimmerd en betaalbaar advies is van onschatbare waarde. Met Caparol ben je er zeker van dat je een advies krijgt dat is opgesteld door mensen die de praktijk kennen en precies weten wat er komt kijken bij de verwerking van de producten.

De inhoud van een onderhoudsadvies van Caparol is altijd gericht op zekerheid voor de lange termijn. Zekerheid over kwaliteit en zekerheid over kosten. Op die manier brengen we systemen op basis van prestatie-eisen tot stand die perfect passen in het streven naar resultaatgericht vastgoedonderhoud.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden