Navigatie overslaan

Verfadvies

Professioneel advies voor vastgoedonderhoud

Opdrachtgevers in vastgoedonderhoud staan voor de uitdaging om geld en middelen op de juiste manier en strategisch in te zetten. Een inhoudelijk doortimmerd en betaalbaar advies is van onschatbare waarde. Met Caparol bent u er zeker van dat u een advies krijgt dat is opgesteld door mensen die de praktijk kennen en precies weten wat er komt kijken bij de verwerking van de producten.

De inhoud van een onderhoudsadvies van Caparol is altijd gericht op zekerheid voor de lange termijn. Zekerheid over kwaliteit en zekerheid over kosten. Op die manier brengen we systemen op basis van prestatie-eisen tot stand die perfect passen in het streven naar resultaatgericht vastgoedonderhoud.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Zie ook: CapaDATA

Zelf verfadviezen maken met CapaDATA

Voor de Nederlandse markt is er een digitaal adviessysteem ontwikkeld onder de naam CapaDATA NL. Afhankelijk van de verftechnische kennis kan vrijwel iedereen een CapaDATA-advies maken. Dit efficiënte programma biedt ondersteuning bij de advisering van verschillende productgroepen, waaronder muurverven en lakken, gevelisolatie en vloersystemen.

U hoeft geen software te installeren voor het gebruik van CapaDATA, aanmelden is gratis. Heeft u vragen over CapaData? Neem dan contact op met Leen Breedijk via leen.breedijk@dawnederland.nl of 033-247 50 15.

CapaDATA Mobile

CapaDATA Mobile is een Configurator die door iedereen en met vrijwel elk kennisniveau te gebruiken is. Na een vraag kan uit meerdere antwoorden worden gekozen, waarop weer een nieuwe vraag volgt met verschillende antwoorden, enzovoort. Dit resulteert uiteindelijk in een verfsysteem. Het verfsysteem kan direct worden verstuurd inclusief de technische informatie van de gekozen producten. Per advies kan steeds 1 ondergrond worden omschreven. Het advies wordt na het versturen gewist. U hoeft zich CapaDATA Mobile niet aan te melden. CapaDATA mobile is te gebruiken op de pc, tablet en mobiele smartphone.

CapaDATA Pro

Voor dit deel van het adviesprogramma moet de gebruiker zich aanmelden via onze website. Na aanmelden komt u dan direct in de versie zoals omschreven bij CapaDATA Mobile. CapaDATA Pro is uitsluitend te gebruiken op een pc. Na autorisatie door Caparol kan, afhankelijk van de toewijzing, gebruik worden gemaakt van diverse andere niveaus.

Bij CapaDATA Pro heeft iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen database om NAW-gegevens van relaties op te slaan en/of te beheren. Deze database kan steeds weer opnieuw geraadpleegd of gewijzigd worden. Het is een database die alleen te gebruiken is door de eigenaar zelf, anderen kunnen deze gegevens niet zien. Technische informatiebladen, veiligheidsinformatiebladen, testrapporten, etc. kunnen naar keuze met het advies worden meegestuurd. Ook kunnen foto’s van het object worden bijgevoegd. Indien een advies niet op eigen bedrijfspapier wordt geprint kan een eigen logo worden toegevoegd. Tevens kunnen meerdere bouwdelen per advies omschreven worden.