Decoratieve afwerkingen voor interieurs

Individuele en hoogwaardige vormgeving van interieurs vraagt naast designvaardigheden ook ideeën en producten. Caparol presenteert op dit gebied creatieve producten en technieken om iedere ruimte een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan. De producten zijn in het algemeen makkelijk te verwerken en bieden de ontwerper en verwerker ruimschoots de gelegenheid om aan het interieurontwerp een persoonlijke touch toe te voegen. Of je nu naar wandafwerkingen kijkt als architect, opdrachtgever of schilder, de decoratieve producten van Caparol bieden zowel esthetisch als functioneel vrijwel eindeloze mogelijkheden.

Bekijk de brochure

Metallic muurverven

Metallic verf maakt zowel voor het interieur als het exterieur fascinerende, veelzijdige toepassingen mogelijk. Metallics kunnen worden gebruikt om een contrast of harmonie te verkrijgen met de omgeving, door daar een gestructureerde levendigheid of een vleugje elegantie aan toe te voegen. De vele kleuren geven voldoende ruimte aan creativiteit.

Metallocryl Interior is een muurverf op basis van dispersie en maakt fascinerende, veelzijdige toepassingen mogelijk. Door de structuur van de ondergrond en breking van licht ontstaan metaalkleurige effecten die in het interieur bijzonder krachtig werken.

Toepassing en voordelen

 • Via ColorExpress in 80 kleuren verkrijgbaar
 • Beschikbaar in 2½, 5 en 10 liter verpakking
 • Minimale emissie en oplosmiddelvrij

CapaGold geeft een echt pure, heldere goudkleur. Deze hoogwaardige en weersbestendige goudverf benadert de precieze goudtoon die men met echt goud associeert. CapaGold is zowel binnen als buiten te gebruiken en is het eerste metallic effect-product dat ook op gevelisolatiesystemen toegepast kan worden. 

  Toepassing en voordelen

  • Klaar voor gebruik in goud en zilver
  • Beschikbaar in 2½ en 5 liter verpakking
  • Zeer prettige verwerking

  Fluweelachtige spaantechnieken

  Een bijzonder effect bereik je met een fluweelachtige spaantechniek. Doordat elke verwerker zijn eigen techniek heeft in het aanbrengen van het materiaal, krijgt elke wand een unieke uitstraling. 

  StuccoDecor di Perla is een materiaal met een metaalachtige look en fluweelachtige goud en zilver nuances voor binnen. De prachtige metaalglinstering in combinatie met glansverschillen zorgen voor de chique uitstraling van dit materiaal. Je kunt kiezen uit een breed kleurenpallet, op kleur gemaakt via de ColorExpress-kleurenmengmachine bij de groothandel. Door deze diversiteit aan kleurtinten kan StuccoDecor di Perla in vele verschillende soorten ruimten toegepast worden.

  Toepassing en voordelen

  • Via ColorExpress in 81 kleuren verkrijgbaar
  • Beschikbaar in 2½ liter verpakking

  Stucco Eleganza geeft een prachtig oppervlak met glansvariaties en optisch veranderende parelmoer effecten. Dankzij het gladde oppervlak in combinatie met het subtiele metaal-effect ontstaat een karakteristiek en elegant resultaat.

   Toepassing en voordelen

   • Via ColorExpress in vele kleuren verkrijgbaar
   • Beschikbaar in 2½ liter verpakking

   Marmer- en betonlooks

   Technieken voor een gladde afwerking op kalkbasis kennen een lange traditie van vakmanschap. Maar ook vandaag worden natuurlijke producten steeds belangrijker. Eenvoudige elegantie en stijlvolle esthetiek zijn  karakteristiek voor wandoppervlakken die met een gladde kalktechniek zijn uitgevoerd.

   Calcino Romantico stelt de creatieve ontwerper of verwerker in staat om iedere ruimte een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan. De gevarieerde en aantrekkelijke kleurcollectie biedt uitgebreide mogelijkheden om iets bijzonders tot stand te brengen, zeker in combinatie met verschillende technieken. Zo kan de schilder met Calcino Romantico een robuuste betonuitstraling creëren, maar ook een authentiek steenachtig oppervlak behoort tot de mogelijkheden. Calcino Romantico is een mineraal product op basis van kalk, marmerpoeder en water.

   Toepassing en voordelen

   • Eenvoudige verwerking
   • Authentieke steenachtige oppervlakken
   • Puristische betonachtige oppervlakken
   • Aantrekkelijke kleurcollectie

   StuccoDecor di Luce is een half-transparante spaantechniek voor moderne spiegelende oppervlakken met de uitstraling van echt, gepolijst marmer. Ondanks de geringe laagdikte van het systeem ontstaat er dankzij de transparantie en de spiegelende glans van het materiaal een prachtige dieptewerking. Met StuccoDecor di Luce straalt het oppervlak hoge klasse uit.

    Toepassing en voordelen

    • Via ColorExpress in ca. 1300 kleuren verkrijgbaar
    • Beschikbaar in 2½ en 5 kg verpakking

    Andere decoratieve producten

    Capadecor® DecoLasur Glans

    Transparante, lazerende muurverf op basis van dispersie voor binnen.

    Naar product

    Capadecor® ArteLasur

    Wanddecoratie op basis van acrylaat met witte deeltjes.

    Naar product

    Capadecor® MultiStruktur Fijn - Middel - Grof

    Hydrofobe en kwartshoudende tussen- en afwerklaag voor decoratieve afwerkingen binnen in de korrelgrootte fijn, midden en grof.

    Naar product

    Capadecor® ArteVelvet

    Wanddecoratie op basis van acrylaat met decoratieve deeltjes in een lichte kleur.

    Naar product

    Capadecor® VarioChips

    Moderne en kleurrijke afwerking met chips voor binnen.
    Speciaal voor spuitapplicatie.

    Naar product

    Capadecor® Diamonds

    Glinster-pigment voor dunne, transparante en dekkende afwerkingen binnen.

    Naar product

    Caparol Newsletter

    Caparol Newsletter

    Caparol
    Newsletter

    Het laatste nieuws in je mailbox

     

    Gerelateerde thema's

    In onze dichtbevolkte leefomgeving stellen we hoge eisen aan de ontwerpers van woningen, kantoren en openbare gebouwen. Die eisen gaan verder dan de primaire functie van het gebouw. Ook de esthetische, sociale en economische kwaliteiten van een gebouw dragen bij aan de waarde. Individuele en hoogwaardige vormgeving van woningen en interieurs vraagt naast designvaardigheden ook ideeën en producten. Of je nu naar wandafwerkingen kijkt als architect, opdrachtgever of schilder, de decoratieve producten van Caparol bieden zowel esthetisch als functioneel vrijwel eindeloze mogelijkheden.

    Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

    Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

    Uw gegevens

    Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


    * Verplichte velden