Navigatie overslaan
hulp en
instructie
hulp en
instructie

Hulp en instructie

Heb je interesse in de aanschaf van een Nespri apparaat of specifieke vragen over de toepassing van onze producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, wij staan je graag te woord!

In de volgende video's gaan we in op de belangrijkste vragen over Nespri en laten we zien hoe je met Nespri optimale resultaten kunt behalen. Hier vind je praktische tips en trucs - van inbedrijfstelling tot gebruik en reiniging van het apparaat. Bij overige vragen met betrekking tot het gebruik van de machine of bij problemen met de werking van het apparaat, kun je contact opnemen met onze technische afdeling via 033-247 50 00 of stuur een e-mail naar techniek@dawnederland.nl.

Sneller. Efficiënter. Gezonder.
Nespri how-to: probleemoplossing
Nespri how-to: toepassing
Nespri how-to: reiniging

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden