the power of
protection
the power of
protection

The Power of Protection

Met onze producten beschermen wij oppervlakken zoals gevels, kozijnen en deuren. Maar wij vinden het ook belangrijk om ook jou als verwerker van onze producten te beschermen. Jij bent namelijk één van die helden die dagelijks in weer en wind onze oppervlakken verfraait. Daarom komen we dit voorjaar met de Power of Protection: gratis zonnebrandcrème om jezelf te beschermen tegen de kracht van de zon.

De risico’s van werken in de zon

Eigenlijk best wel lekker: werken in de buitenlucht in de voorjaars- of zomerzon, in plaats van de hele dag binnen op kantoor. Maar er kleven ook een boel risico’s aan. Jij als schilder of bouwprofessional hebt gemiddeld vier tot vijf keer meer kans op huidkanker. Je behoort samen met wegwerkers en schippers tot een risicogroep van een half miljoen Nederlanders die twee tot drie keer zoveel UV-straling te verwerken krijgt als de gemiddelde Nederlander. De hoogste tijd om jullie te beschermen bij jullie werk in de buitenlucht!

Lees meer op de website van KWF

Protect your Surface!

Vanaf begin april voorzien we al onze groothandels van sunscreendispensers waardoor jij jezelf kan insmeren en beschermen voordat je naar jouw klus gaat. Ook verloten we 50 gratis dispensers voor de klusbus, bouwkeet of bouwplaats. Deelname is gratis, dus geef je nu op om kans te maken op een eigen sunscreendispenser!

De zonnebrandcrème in de dispenser is hypoallergeen, heeft een verhoogde UVA bescherming en is waterreistent. CareLyn, ontwikkelaar van de dispenser doneert per liter zonnebrandcrème een euro aan het goede doel voor meer onderzoek naar huidkanker. Dus wie smeert doneert én beschermt zichzelf!

Registreer nu!


Onze bescherming voor geveloppervlakken

ThermoSan NQG

Muurverf op basis van siliconenhars met het Caparol Clean Concept voor geïsoleerde gevels.

Naar product

Amphibolin

Dé universele, zuivere acrylaat muurverf voor de meest uiteenlopende ondergronden, zowel binnen als buiten.

Naar product

Muresko

Acrylaat buitenmuurverf op basis van SilaCryl. Waterdampdoorlatend maar ook waterwerend en in vele kleuren te leveren.

Naar product

AmphiKlima

Snel regenvaste buitenmuurverf voor 4-seizoenen onderhoud

Naar product

Power magazine​

Wij houden zo veel van oppervlakken dat we er een heel magazine aan hebben gewijd.
Laat je gegevens achter en we sturen het magazine gratis naar je op!

Magazine aanvragen​​

Let's bring power to the surface!

Passie voor oppervlakken is wat ons bij Caparol al meer dan 125 jaar drijft. Bij Caparol zijn we er om oppervlakken sterk, slim en mooi te maken. Oppervlakken zijn zoveel meer dan verf op een muur, kozijn of vloer. Ze omringen ons altijd en overal. Ze inspireren ons. Ze beschermen onze geliefden. Ga mee op onze gezamenlijke reis om de kracht van oppervlakken te ontketenen. Dat bedoelen wij met The Power of Surface.

Ontdek onze Power​

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden