the power of
protection
the power of
protection

The Power of Protection

Met onze producten beschermen wij oppervlakken zoals gevels, kozijnen en deuren. Maar wij vinden het ook belangrijk om ook jou als verwerker van onze producten te beschermen. Jij bent namelijk één van die helden die dagelijks in weer en wind onze oppervlakken verfraait. Daarom introduceerden wij vorig jaar de Power of Protection: gratis zonnebrandcrème om jezelf te beschermen tegen de kracht van de zon. Ook dit buitenseizoen laten we jou niet onbeschermd te lentezon ingaan en voorzien we onze groothandels opnieuw van zonnebrandcrème-dispensers. 

Protect your Surface!

Vorig jaar hebben wij al onze groothandels voorzien van sunscreendispensers waardoor jij jezelf kunt insmeren en beschermen voordat je naar jouw klus gaat. Dit voorjaar komen we terug met een vervolg op de Power of Protection, zodat jij goed beschermd aan de slag kunt in de lentezon.  

De zonnebrandcrème in de dispenser is hypoallergeen, vrij van microplastics heeft een verhoogde UVA bescherming en is waterreistent. CareLyn, ontwikkelaar van de dispenser doneert per liter zonnebrandcrème een euro aan het goede doel voor meer onderzoek naar huidkanker. Dus wie smeert doneert én beschermt zichzelf!

Zoek een Caparol groothandel in jouw regio

De risico’s van werken in de zon

Eigenlijk best wel lekker: werken in de buitenlucht in de voorjaars- of zomerzon, in plaats van de hele dag binnen op kantoor. Maar er kleven ook een boel risico’s aan. Jij als schilder of bouwprofessional hebt gemiddeld vier tot vijf keer meer kans op huidkanker. Je behoort samen met wegwerkers en schippers tot een risicogroep van een half miljoen Nederlanders die twee tot drie keer zoveel UV-straling te verwerken krijgt als de gemiddelde Nederlander. De hoogste tijd om jullie te beschermen bij jullie werk in de buitenlucht!

Lees meer op de website van KWF


Onze bescherming voor geveloppervlakken

Het beste voor buiten!

Bekijk onze producten voor gevels en houten oppervlakken die langer schoon en mooi blijven. 

 


Power magazine​

Wij houden zo veel van oppervlakken dat we er een heel magazine aan hebben gewijd.
Laat je gegevens achter en we sturen het magazine gratis naar je op!

Magazine aanvragen​​

Let's bring power to the surface!

Passie voor oppervlakken is wat ons bij Caparol al meer dan 125 jaar drijft. Bij Caparol zijn we er om oppervlakken sterk, slim en mooi te maken. Oppervlakken zijn zoveel meer dan verf op een muur, kozijn of vloer. Ze omringen ons altijd en overal. Ze inspireren ons. Ze beschermen onze geliefden. Ga mee op onze gezamenlijke reis om de kracht van oppervlakken te ontketenen. Dat bedoelen wij met The Power of Surface.

Ontdek onze Power​

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden