Navigatie overslaan

Disclaimer

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website:

DAW NEDERLAND B.V.
Koperslager 2
3861 SJ  NIJKERK

Telefoon: +31 (0)33 247 50 00
Fax: +31 (0)33 245 18 33
E-mail: info@dawnederland.nl 

BTW nr: NL2665870266086B01
KvK Gooi-, Eem- en Flevoland: 55433111


Managing directors:
Willem Karel
Koen Reynders


Realisatie:

reseen GmbH, Stuttgart
www.reseen.de


© 2003-2020 DAW NEDERLAND BV All right voorbehouden


Wettelijke bepalingen

Alle details van onze internetpresentatie zijn zorgvuldig gecontroleerd. We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden en bijwerken van de verstrekte informatie. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat deze informatie volledig, correct en volledig up-to-date is.

Dit geldt ook voor alle andere websites waarnaar wordt verwezen door een hyperlink. De DAW NEDERLAND is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die via dergelijke links toegankelijk zijn. Verwijzing naar een website via een hyperlink vertegenwoordigt geen aanbeveling door ons van de website noch van de werkmaatschappij, noch van haar producten.

Wij hebben geen invloed op derden die via onze website links naar onze website plaatsen. Het bestaan van dergelijke links wijst niet op samenwerking met deze bedrijven noch op een aanbeveling van hun producten of diensten. Aansprakelijkheidsclaims die worden veroorzaakt door het gebruik van onze internetpresentatie zijn uitgesloten, op voorwaarde dat we niet hebben gehandeld met opzettelijke of grove nalatigheid of claims wegens lichamelijk letsel, verminderde gezondheid of vrijheid worden beïnvloed. Bovendien behoudt DAW NEDERLAND zich het recht voor om de verstrekte informatie te wijzigen of aan te vullen.

De inhoud en structuur van de website van DAW NEDERLAND zijn auteursrechtelijk beschermd. Er is geen bezwaar tegen het gebruik van de informatie op onze websites voor persoonlijke doeleinden. Het kopiëren van informatie of gegevens, in het bijzonder het commercieel gebruik van teksten, tekstuittreksels of beeldmateriaal, vereist echter de voorafgaande toestemming van de DAW NEDERLAND.

 

 

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden