Navigatie overslaan
kom ook
kennis maken
kom ook
kennis maken

Caparol Academy | Training op maat

Ontdek de mogelijkheden!

Met een training op maat speel je perfect in op de wensen en het actuele kennisniveau van je medewerkers. Dit kan bij ons in Nijkerk, bij een Caparol groothandel bij jou in de buurt of op een andere geschikte locatie. Samen met jou kijken we naar de invulling van de training. De mogelijkheden zijn zeer divers: denk bijvoorbeeld aan een Toolboxmeeting van hooguit 30 minuten. Laagdrempelig, op eigen locatie en flexibel in te plannen.

Maar ook een gespecialiseerde training DisboPUR  A326 behoort tot de mogelijkheden. Met deze sneldrogende 2K-coating is een vloer al na enkele uren weer in gebruik te nemen. Voor vloerverwerkers bieden wij op aanvraag een gespecialiseerde training aan voor de specifieke verwerking van deze vloercoating. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Uiteraard nemen wij de geldende coronamaatregelen te allen tijde in acht. Daarom zal per aanvraag  worden afgestemd wat mogelijk is in de actuele situatie.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden