Navigatie overslaan

NIEUW: CapaTex PU Prestige

De extra matte muurverf met perfecte vloei

CapaTex PU Prestige is een bijzonder goed vloeiende muurverf die speciaal is ontwikkeld voor een buitengewoon mat én egaal resultaat op wanden en plafonds. Dankzij deze eigenschap is het voor jou als vakman mogelijk een praktisch baan- en aanzetvrij oppervlak op te leveren, ook in donkere kleuren!

Wat de CapaTex PU Prestige daarnaast bijzonder maakt: zelfs bij donkere en intensieve kleuren heeft CapaTex PU Prestige een bepaalde krasvastheid. De afwerking is namelijk veel minder gevoelig voor het zogenaamde schrijfeffect. Dit is het verschijnsel waar de meest matte muurverven in donkere kleuren last van hebben, het makkelijk ontstaan van (witte) krassen en vegen op het oppervlak. Bovendien geeft CapaTex PU Prestige óók bij donkere kleuren een bijzonder diep matte, fraaie en egale afwerking, die zelfs aan een fluweelachtig effect doet denken.

  • Minder gevoelig voor het zgn. schrijfeffect
  • Perfect egaal, zeer mat eindresultaat in alle kleuren
  • Natte slijtage klasse 1
  • Dekkingsklasse 2
  • Craqueleert niet op de meest voorkomende kitten
  • Uitstekend te verspuiten
  • PU gemodificeerd
  • Ecolabel

Nieuwe stap naar een duurzamere verfbranche

CapaTex PU Prestige is één van de vele binnenmuurverven die worden geleverd in een gerecyclede emmer. Deze emmers zijn antraciet van kleur en grotendeels gemaakt van consumentenafval. Het gebruik van ‘post consumer recyclaat’ (PCR) als grondstof, zorgt voor een aanzienlijke CO2-reductie. Bovendien bespaart iedere 10 liter emmer van gerecycled plastic 0,57 liter aardolie, vergeleken met een verpakking die met nieuw kunststof wordt gemaakt. De hoeveelheid grondstoffen voor de productie van plastic (polypropyleen) uit gerecycled materiaal is een fractie van de hoeveelheid die nodig is voor het vervaardigen van ‘nieuw’ plastic.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.