matte muurverf
perfecte vloei
matte muurverf
perfecte vloei

De extra matte muurverf met perfecte vloei

CapaTex PU Prestige

Wat de CapaTex PU Prestige bijzonder maakt: zelfs bij donkere en intensieve kleuren heeft CapaTex PU Prestige een bepaalde krasvastheid. De afwerking is namelijk veel minder gevoelig voor het zogenaamde schrijfeffect. Dit is het verschijnsel waar de meest matte muurverven in donkere kleuren last van hebben, het makkelijk ontstaan van (witte) krassen en vegen op het oppervlak. Bovendien geeft CapaTex PU Prestige óók bij donkere kleuren een bijzonder diep matte, fraaie en egale afwerking, die zelfs aan een fluweelachtig effect doet denken.

 

  Perfect egaal, zeer mat eindresultaat in alle kleuren

  • Minder gevoelig voor het zgn. schrijfeffect
  • Perfect egaal, zeer mat eindresultaat in alle kleuren
  • Natte slijtage klasse 1, dekkingsklasse 2
  • Craqueleert niet op de meest voorkomende kitten
  • Ecolabel

   Projectcase: ‘We gaan altijd voor een tien’

   Hoe geef je een uit 1938 stammende woonboerderij een eigentijdse uitstraling? Die taak is weggelegd voor vakschilder Jur Broeders (26). De woning werd compleet gestript en alle muren werden voorzien van een verse laag verf. “Het geheim zit hem in goede productkennis. Daar behaal je je winst.”


   SAMEN CapaGreen

   Ook CapaTex PU Prestige wordt geleverd in een emmer van gerecycled plastic. Het gebruik van ‘post consumer recyclaat’ (PCR) als grondstof, zorgt voor een aanzienlijke CO2-reductie. 

   All-rounders op het hoogste niveau

   Wanden en plafonds zijn bepalend voor de visuele indruk en de sfeer van iedere ruimte. Vakmensen stellen dan ook stevige eisen aan een binnenmuurverf. De verf moet afdoende bescherming bieden en tegelijkertijd de uitstraling bieden die de gebruiker van de ruimte voor ogen heeft. Met het CapaTex-assortiment heb je die veelzijdigheid en kwaliteit altijd in huis.

   Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

   Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

   Uw gegevens

   Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


   * Verplichte velden