the power of
quality
the power of
quality

The Power of Quality

Met onze 'Beste voor buiten' producten bieden we de beste kwaliteit voor buitenonderhoud. Geniet nu ook van een heerlijke kop koffie met onze CapaCoffee koffiebonen. Goede koffie van eerlijke oorsprong om de dag goed mee te beginnen óf af te sluiten. 

The Power of a Good Coffee

Heb je vorig jaar onze koffie geproefd tijdens de CapaCoffee tour en vond je die ook zo lekker? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dit voorjaar ontvang je een zak CapaCoffee koffiebonen bij aankoop van twee emmers van diverse actieproducten (lees de voorwaarden). De koffiebonen die wij voor onze CapaCoffee blend gebruiken zijn door Carble gecertificeerd voor CO2-neutraliteit. Wees er snel bij, want op = op!

Zoek een Caparol groothandel in jouw regio

Caparol X Stanley

Goede koffie verdient een goede thermosfles om het warm te houden. Schrijf je in voor onze Caparol nieuwsbrief en win één van de limited edition Stanley thermosflessen en lunchboxen. Tot en met augustus verloten we elke maand 3 sets, dus doe snel mee om kans te maken! 

Nu inschrijven!


*Actievoorwaarden CapaCoffee koffiebonen

  • Actieproducten: AmphiKlima, Amphibolin, ThermoSan, Muresko, Sylitol NQG (10 liter verpakkingen), CapaWood Carat (3 liter verpakking) en Capacryl Aqua Hybrid Satin (2,5 liter verpakking) - alle kleuren mogelijk.
  • Deze kortingsactie geldt alleen voor twee actieverpakkingen van hetzelfde product die gelijktijdig worden afgenomen.
  • Maximaal twee zakken CapaCoffee koffiebonen per bestelling.
  • Niet in combinatie met andere kortingsafspraken en acties.
  • Deze actie is geldig bij deelnemende groothandels van 20 maart tot en met 12 april 2024.
  • Voor de koffie geldt: op = op.

Onze bescherming voor geveloppervlakken

Het beste voor buiten!

Bekijk onze producten voor gevels en houten oppervlakken die langer schoon en mooi blijven. 

 


Power magazine​

Wij houden zo veel van oppervlakken dat we er een heel magazine aan hebben gewijd.
Laat je gegevens achter en we sturen het magazine gratis naar je op!

Magazine aanvragen​​

Let's bring power to the surface!

Passie voor oppervlakken is wat ons bij Caparol al meer dan 125 jaar drijft. Bij Caparol zijn we er om oppervlakken sterk, slim en mooi te maken. Oppervlakken zijn zoveel meer dan verf op een muur, kozijn of vloer. Ze omringen ons altijd en overal. Ze inspireren ons. Ze beschermen onze geliefden. Ga mee op onze gezamenlijke reis om de kracht van oppervlakken te ontketenen. Dat bedoelen wij met The Power of Surface.

Ontdek onze Power​

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden