SPECTRUM kleurprogramma

Kleur- en materiaalontwerpen fotorealistisch visualiseren

SPECTRUM_express

SPECTRUM_express

Het online kleurprogramma: SPECTRUM_express
SPECTRUM_mobile

SPECTRUM_mobile

Live kleuren visualiseren op je smartphone
Kleurenlezer ColorReader PRO

Kleurenlezer ColorReader PRO

De kleurenwereld wordt meetbaar

Kleur speelt bij het ontwerpen van interieurs een belangrijke rol - en de verschillende effecten van kleuren moeten altijd worden gezien in de context van de ruimtelijke situatie. De selectie van kleuren en materialen zijn van grote invloed op de sfeer van een interieur of gevel. Des te beter is het als ontwerpideeën op basis van uw eigen foto's op voorhand kunnen worden gevisualiseerd! SPECTRUM maakt fotorealistische visualisatie van kleuren en materialen mogelijk - ideaal om ideeën uit te proberen, ontwerpen te ontwikkelen en aan klanten te laten zien wat voor effect dit heeft in een ruimte.

Caparol Newsletter

Ontvang het laatste nieuws ca. 6 keer per jaar in je mailbox!

Support en bestellen

Bekijk hoe het werkt

Interesse in het kopen van SPECTRUM? Bekijk hier de systeemvereisten en hoe je een bestelling kunt plaatsen. Ook vind je hier instructievideo's die je op weg helpen met het werken met SPECTRUM. 

Lees meer

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.