Waardeer ‘t,
repareer ‘t!
Waardeer ‘t,
repareer ‘t!

‘Waardeer ‘t, repareer ‘t’

Noordelijke BetonReparatieMiddag (NBRM)

Is beton duurzaam? Is beton groen? Het antwoord is duidelijk: absoluut! Met de inzet van de juiste kennis op het juiste moment kunnen ‘oude’ betonconstructies een nieuw leven krijgen. Goed onderhoud en hoogwaardige reparatie zijn daarbij van belang. Hoe langer een constructie op een kwalitatief topniveau kan worden gehouden, hoe minder nieuw beton er geproduceerd moet worden. Dit is iets wat iedereen wil, maar niet iedereen heeft de kennis in huis om dit doel te realiseren. Wij zijn met onze Disbon productlijn lid van BOP en vinden het belangrijk om deze kennis te delen.


Noordelijke BetonReparatieMiddag in Zuidwolde

Op 21 maart waren wij aanwezig bij de Noordelijke BetonReparatieMiddag in Zuidwolde. Een uitstekende gelegenheid om kennis te delen, te netwerken met professionals uit de branche en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van betonreparatie. Wij danken alle bezoekers voor hun bezoek, prettige gesprekken en kijken ernaar uit om je weer tegen te komen bij een volgende gelegenheid. Gemist? Neem vooral contact met ons op om kennis te maken of als je vragen hebt.


Wat is het BOP?

Steeds meer opdrachtgevers en beheerders willen de levensduur van betonnen constructies verlengen. Ze denken meer en meer in de richting van goed onderhoud en reparatie. Dat is een uitdaging; kennis en vakmanschap ligt niet altijd voor het oprapen. Aan het BOP en haar leden de taak om deze kennis en vakmanschap te delen.  

In het Beton Onderhouds Platform werken vier brancheverenigingen samen. Zij hebben een missie: samen de beste zijn op het gebied van betonreparatie en de markt daarvan laten profiteren. Ze hebben alle relevante kennis in huis én wil deze graag delen om anderen ook te infomeren en inspireren. Daarom organiseren zij op donderdag middag 21 maart de Noordelijke Beton ReparatieMiddag (NBRM) in het Rijks monumentale pand Narline, in Zuidwolde.


Disbon betonbescherming

DISBON is de verzamelnaam voor onze producten voor vloerbescherming, staalconservering en betonreparatie- en bescherming. De beschermingssystemen van DISBON zijn perfect op elkaar afgestemd; ze garanderen dat bouwdelen en gebouwen functioneel zijn en blijven. Deskundig advies en betrokken begeleiding zijn bij DISBON altijd onderdeel van de oplossing. DISBON zorgt ervoor, al sinds 1955. professionele betonreparaties en corrosiebescherming.
 

Onze producten en systemen:

DisboFLOOR® vloersystemen

DisboFLOOR® vloersystemen

Lees meer
DisboCOR® staalconservering

DisboCOR® staalconservering

Lees meer
DisboCRET® betonreparatie- en bescherming

DisboCRET® betonreparatie- en bescherming

Lees meer

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden