Selecteer een editie

Trendkleuren 2024


Trendkleuren van hun mooiste kant

UNIKAT #6 toont op een frisse en creatieve manier het samenspel tussen kleur en product. De belangrijkste producten voor het interieur worden op een trendy manier gepresenteerd en zorgen voor een modern interieurdesign dat aan vrijwel alle eisen voldoet.

Indeko-plus

Indeko-plus

Conserveermiddelvrije en allergievriendelijke premium binnenmuurverf voor hoogwaardige, matte oppervlakken.


Sylitol Bio Interior

Sylitol Bio Interior

Premium binnenmuurverf met een hoog aandeel minerale grondstoffen en natuurlijke alkaliteit - bijzonder geschikt als afwerking op mineraal pleisterwerk.


Capadecor® MultiStruktur

Capadecor® MultiStruktur

Het veelzijdige MultiStruktur is een organische, met kwarts gevulde structuurcoating voor bijzondere oppervlakken. De formule met de vier korrelgroottes fijn, medium en grof kan met ColorExpress worden aangekleurd in meer dan 1.200 kleuren. De structuurcoating is ideaal voor een verfijnde afwerking met wandglazuren, effectpigmenten en metallic effectafwerkingen.


CapaTex PU Prestige

CapaTex PU Prestige

Binnenmuurverf die óók bij donkere kleuren een bijzonder diepmatte, fraaie en egale afwerking geeft, die zelfs aan een fluweelachtig effect doet denken.


Capacryl Aqua PU Satin

Capacryl Aqua PU Satin

Watergedragen lak in verschillende glansgraden voor perfecte houtafwerking.


Capadecor® DecoGrund

Capadecor® DecoGrund

Capadecor® DecoGrund is een voorstrijkmiddel onder decoratieve semi-transparante- en structuursystemen binnen. Het heeft een goede dekkracht en dient als hechtingsbevorderende laag voor aflakken en als antislip grondlaag voor alle soorten behang, bijzonder geschikt voor gladde, licht zuigende ondergronden. Het is makkelijk te verwerken en daardoor een allround talent.